Software

Software za izradu dizajna veza

WILCOM Software


WILCOM Software WILCOM Software

Svaki vez počinje izradom dizajna u odgovarajućem softveru bez koga ne možete.

Zašto je WILCOM Vaš najbolji izbor pokazaćemo Vam u daljem tekstu.

Software
Software
Wilcom je firma koja postoji na svetskom tržištu već dugi niz godina, a stvaranjem softvera u saradnji sa COREL DRAW kompanijom potvrdila je i zašto je broj jedan.
Svrha WILCOM softvera je da Vi možete Vaš logo, željeni tekst, sliku ili čak fotografiju da izvezete na željenom gotovom proizvodu. Sve što Vi zamislite Vi to i možete da izvezete sa WILCOM sofverom.

Wilcom Vam omogućava da na lak način stignete do vrhunskog dizajna u samo par koraka. Njegova jednostavnost korišćenja se često ističe kao dobra strana WILCOM-a .
Ne morate da imate nikakva iskustva ili znanje iz COREL DRAW-a ili Wilcoma da bi u ovom softveru napravili dobar dizajn.

Wilcom vam takođe nudi i automatsku izradu dizajna gde je na Vama da unesete željeni tekst koji želite da izvezete na majici i Wilcom će Vam izbaciti gotov program.

Takođe je dovoljno da u ovom softveru nacrtate sopstveni crtež koji će se jednim potezom pretvoriti u gotov dizajn.

Usavršavanjem ES L1 nivoa skraćeno je vreme potrebno za izradu veza što je takođe dovelo da još jednostavnije upotrebe.

Sve svetske i domaće modne kuće na svojim proizvodima imaju neku vrstu veza. Svaki sportski tim ima izvezeno ime svog kluba na dresu, svaka firma ima izvezen svoj logo na reklamnom materijalu i svi oni su rađeni u nekom softveru .

Zašto je WILCOM softver najprodavaniji program za dizajniranje u 2010. i 2011. godini po istraživanju FESPE i ITMA-e proverite sami.

Kao najveće WILCOM partnere navešćemo COREL DRAW (strategic partner) i MICROSOFT ( partner) a kao najveće korisnike izdvojili bi LACOSTE, BLUE MARINE, KIDS FASHION, GUCCI, TIFFANY, PAN-DAN,PIONIR, EMB KRALJEVO, JOVANOVIC48…

Za više informacija posetite WILCOM web stranicu www.wilcom.com.au


 • Novo u ponudi!

  Novo u ponudi!
 • Akcija!!!

  Akcija!!!
 • Povoljne cene!

  Povoljne cene!Podelite na:
 • Yigg
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • LinkedIn